Skip to content

Antenn – Stockholm

ACS Antenn & Satellite service säljer och installerar allt inom antenn Stockholm med omnejd.

Vi har självklart allt annat installationsmaterial som behövs för antenn.

Vi försöker hålla oss med hög kvalitet på våra produkter så att er anläggning skall vara så problemfri som möjligt samt hålla länge.

Antenn, Stockholm
Antenn för villa

Vi monterar och utför service av antenn för markbunden digital-tv i Stockholm med omnejd.
Med en vanlig TV-antenn så kan du ta in de fria kanalerna helt utan kostnad (SVT1, SVT2, TV4, TV6, SVT24, SVTB, Kunskapskanaler och TV Finland). Dessa fria kanaler kräver inget programkort och kan därför tas in med hjälp av enbart en TV-antenn och en antennkabel som du kopplar direkt i din TV.

Fördelar: Är du enbart intresserad av basutbudet och inte har intresse för ett större TV-utbud så passar det alldeles utmärkt att ta in dina TV-kanaler på detta vis via antenn.
Nackdelar: Du har en märkbart sämre kvalité via det marksända TV-nätet p.g.a frekvensen som det sänds på, du kan därför inte förvänta dig lika bra bild.
Leverantör: Vill du ha fler kanaler än det fria utbudet så tecknar du enkelt ett abonnemang hos Boxer – kontakta oss om detta så hjälper vi er.

Antenn för båt

ACS har under många år arbetat med nyinstallation och service av TV- och ljudsystem i alla typer av båtar och av olika storlekar. Vi hjälper även till med optimering av signaler från antenn då många tillverkare inte har så stor kunskap av detta! Då vi har många års egen erfarenhet av båtlivet, så vet vi hur viktigt det är med låg förbrukning av komponenter, då man inte har tillgång till el under längre tider, vilket vi tar hänsyn till i våra installationer.

Välkommen att kontakta ACS Antenn & Satellite service så hjälper vi dig med din installation av antenn. Våra kunder finnsi Stockholm med omnejd.

Antenn, Stockholm

Antenn, Stockholm

Antenn, Stockholm