Skip to content
Fastigheter

TV-system till fastigheter är en riktig djungel i dag, vilket vi har fått erfara av alla hyres- och fastighets ägare. Vi kan hjälpa till med att försöka reda ut alla alternativ och begrepp så att just ni väljer rätt.

ACS levererar själva centralerna för mottagning av boxers signaler som förstärks och skickas ut till alla lägenheter vilket är ett populärt alternativ för mindre och mellanstora fastigheter. Denna anläggning är ett billigt alternativ i investering och sedan tecknar varje lägenhetsinnehavare ett eget abonnemang och box för mottagning av kanalerna. Självklart kan man lägga till ett par fasta kanaler också så man kan tex mottaga SVT1, SVT2 och TV4 samt TV3 och Kanal 5 utan någon box eller kort i lägenheterna.

Vi levererar även MF Centraler för mottagning av satellitsignaler i varje lägenhet. Detta innebär att en eller flera paraboler monteras på taket och kopplas ihop med MF-Switch på t.ex. vinden. Där ifrån dras det en kabel ner till varje lägenhet, där lägenhetsinnehavare skaffar sig satellitmottagare och ev. programkort. Fördelen med detta system är att man kan leverera mängder med kanaler och även utländska kanaler för fastigheter med detta önskemål.

Detta alternativ kan även kombineras med det ovanstående alternativ för boxer signaler också.

Självklart levererar vi även rena kabel-TV centraler också, både med analog och digital utrustning.