Rydbov. 35, Åkersberga
Box 7372, 187 15 Täby
08-758 52 77

Fiber-TV – Stockholm

Fiber-TV har blivit populärt då det just nu dras in fiber till många fastigheter. Vi på ACS Antenn & Satellite service arbetar i Stockholm med omnejd och hjälper gärna till med att dra vidare ert bredband från överlämningspunkten till dit ni vill ha anslutningarna.

Oftast fungerar stationär utrustning bäst med fast anslutning vid streaming av TV och film typ Netflix, Viaplay och andra kanaler, framförallt rekommenderar vi detta om man ansluter sig till fiber-TVtex Telia, Sappa eller Comhem. Vi hjälper också till att koppla upp ert trådlösa Wifi eller annan bredbandsutrustning. I dag kan man även få Canal Digital och Viasat via fiber-TV.

Vad är fiber-TV?

Fiber-TV är TV distribuerad via ett begränsat bredbandsnät som oftast ägs av en operatör.

Det är dock viktigt att skilja på TV via en bredbandsleverantör (fiber-TV) och TV-liknande tjänster som du hittar på Internet. Det finns två olika typer av bredbandsnät som används för fiber-TV. Den ena är ett specialbyggt fibernät som når varje lägenhet i de hus som har fibernätet. Den andra typen av bredbandsnät är byggt genom att öka kapaciteten i det vanliga telefonnätet, det nät som sedan länge når alla svenska hushåll.

Våra kunder finns i Stockholm med omnejd.