Skip to content
Parabol – Parabolinstallatör

ACS Antenn & Satellite service säljer och vår parabolinstallatör installerar allt inom antenn och parabol i Stockholm med omnejd.

Vi är auktoriserade av Canal Digital, Viasat (dessa har numera gått ihop och bildat bolaget Allente) och Boxer och har deras produkter på hyllan och deras erbjudande och kampanjer. Detta innebär även att värdecheckar och ”fri installation” gäller hos oss också.

Utöver detta så har vi anläggningar för övriga utländska satelliter och jobbar ofta med dessa då vår kundbas består av många utländska kunder, ambassader och företag. Vi har självklart allt annat installationsmaterial som behövs.

Vi försöker hålla oss med hög kvalitet på våra produkter så att er anläggning skall vara så problemfri som möjligt samt hålla länge. Vi har möjlighet att skicka ut i Stockholm med omnejd.

Parabol, Parabolinstallatör, Stockholm
Välj att installera en parabol om du önskar:
  • Högsta bildkvalité – Det finns inget bättre alternativ än satellit-TV via parabol om man önskar en hög bild- och ljudkvalitet idag. Detta beror på satelliternas stora sändningskapacitet och tillgång på bandbredd. Tv via satellit innebär alltid samma höga kvalitet till alla mottagare oavsett vart de är och hur många som tittar.
  • Ultra HD. Detta sänds redan idag via satellit.
  • En stabil TV-upplevelse. Satellit-TV via parabol är stabilare – inga bilder som fryser, buffrar eller hackar. Om man tittar på TV genom vanligt internet så riskerar man att få sämre bildkvalitet eftersom det inte finns någon garanti för bildkvalitén eftersom bilden då anpassar sig efter vilken internethastighet du har. Tittar du via internet på stora sporthändelser riskerar dessutom näten att bli överbelastade, även om din uppkoppling är snabb, detta händer aldrig när du tittar på satellit-tv via parabol. Därför är just parabol det bästa alternativet för en stabil TV-upplevelse.

Parabol, Parabolinstallatör, Stockholm

Parabol, Parabolinstallatör, Stockholm

Parabol, Parabolinstallatör, Stockholm